VAKÁCIÓ!!!

2005.06.15.

Ma reggel meghiúsulni látszódtak terveink. Azt terveztük, hogy osztálybulit szervezünk a terembe, és azon, Ki-Mit-Tud keretein belől mindenki bemutatja, hogy mit tud, majd pedig focizunk az 5.B osztály fiúival és kézilabdzunk a lányokkal. Eszünk, iszunk, táncolunk, jót mulatunk. Minthogy vége a sulinak. Aztán reggel, amikor bementünk az iskolába, kiderült, hogy tervünk ezúttal megvalósíthatatlan. Vagy mégse?

Csőtörés volt éjszaka az iskolában!
De minden híresztelés ellenére, nem süllyedt el az iskola,
(...mert volt aki azt hitte).
???

 

 

 

 

A tűzoltók kijöttek, kivezették a vizet az épületből, a takarítók és tanárok segítségével, majd feltöröltek, és már kész is. Megmaradt az iskola! Persze! Csak a nagy melegben az iskola is strandolni akart egyet.

Na, de most akkor mi legyen velünk? A kezdeti tanácstalanság után hamar feltaláltuk magunkat. Gondoltunk egyet, és eldöntöttük, hogy az udvaron osztálybulizunk. Zenét ugyan nem lehetett hallgatni, hiszen az egész épület áramtalanítva volt, de enni, inni, jót bulizni az udvaron is lehet.

 

 

 

 

A két Gyöngyi még zenélt is nekünk.
Timi néni meg énekelt közbe, de azt itt most nem lehet hallani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kriszti
és
Daniella
nagyon jó
"kottatarónak"
bizonyult.

 

 

 

 

 

 

 

Azután megérkeztek a "B"-sek, és a fiúk focimeccset játszottak velük.
A jobbak győztek.
(csak nem tudom kik voltak a jobbak).

Focimeccs után többen a hangszerekkel ismerekdtek. Gondolták ez olyan egyszerű(-nek tűnik), hogy talán bizony nekik is sikerülne. Azután kiderült, hogy a Gyöngyik kezében mégiscsak valamivel jobban szóltak a hangszerek. Lehet, hogy ezt is tanulni kell? Ja! tehát ezért van kitalálva a Zeneiskola!

 

 

 

 

 

 

 

 

A nagy melegben bizony meg is szomjaztunk, meg is éheztünk. Miután az épületbe nem lehetett bemenni, a szakácsnénik az ablakon keresztül adtak nekünk teát meg uzsonnát.

 

 

 

 

Uzsonna után vicces körjátékot játszottunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Legvégül pedig a "B"-s lányokkal kézilabdáztak a lányok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Félidőben 5-3 volt a "B"-s lányoknak, mert ott a Helga nagyon magas, és mindenki fölött el tudta dobni a labdát. Na persze úgy könnyű! Gondoltuk magunkban, nem baj, majd a második félidőben behozzuk, és győzünk, de ekkor kiderült, hogy a "B"-s lányok mezitláb kéziztek a betonon, és rövid 15 perc alatt tenyérnyi vízhólyag nőtt a talpukra. És ez kezdte őket zavarni, ezért félbehagytuk a mérkőzést, és elnapoltuk a második félidőt a jövő tanév végére.

Ha érdekel az eredmény, látogass vissza hozzánk egy év múlva!

Mindent egybevéve, vége!

VAKÁCIÓ!

NYÁRI SZÜNET VAN!

Most egy kicsit elmegyünk pihenni...

Kellemes pihenést és jó nyarat kívánunk
minden kedves tanárunknak, diáktársunknak,
és azoknak, akik ellátogattak honlapunkra,
hogy megismerjenek minket!

 

Ja! és lefényképeztük Timi nénit is, mert megengedte,
és oda is adta a fényképezőgépét:

Timi néni kicsibe

Ezt a fényképet Nagy Gyöngyi követte el.