Karácsonyi osztálybuli

2005.12.21.

A téliszünet előtti utolsó napon tartottuk a hagyományos iskolai karácsonyi műsort. Ebben a műsorban többet között, osztályunk két zeneművésze is szerepelt.

Pető Gyöngyi a tenorkürtjén, Nagy Gyöngyi a hegedűjén muzsikált nekünk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az iskolai ünnepség után osztálybulik voltak. Miután a mi osztálytermünk az informatika szaktanterem, és a számítógépek mellett nem lehet enni, inni, táncolni meg hülyéskedni, úgy határoztunk, hogy lemegyünk a pincébe és ott bulizunk. Vittünk le üdítőket, sütiket, kekszet, meg a sok mikuláscsomagot, amit tavaly óta, ilyenkor adunk át egymásnak.

 

 

 

 

Gyorsan szétpakoltuk a tornaszivacsokat és vártunk. Először Attila rájött, hogy a kólát nem tudjuk meginni, ha nincs pohár. Erre Timinéni valahonnan kerített műanyag poharakat. Azután Andi észrevette, hogy magnó nélkül nem lehet zenét hallgatni. Erre a bátrabbak odamentek a Büfés bácsihoz (mert a büfé is a pincében van), és megkérték, hogy szolgáltasson nekünk valami jó  (és persze nagyon hangos) zenét. Miután ez is megoldódott, végre JÖTT A MIKULÁS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buli közben a fiúk erőbajnokságot is rendeztek a Büfében. Tudni szerették volna, hogy kinek mennyi erő van a kezében, ezért szkandereztek egy jót. Nem tudni mi volt a tét, nem tudni ki győzött, de az bizonyos, hogy Szabó Joe jót nevetett az egészen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A lányok pedig, ahogy szokták, most is kitáncolták magukat. Közben időnként nagyokat szaladtak, mert az az elképzelés támadt az ő kicsi fejükben, hogy megpróbálnak elbújni a fényképezőgép elől.

BiBiBi ! - akkor is le lettek fényképezve!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hogy került Andi a földre? Talán bizony elfáradt a nagy ugrálás kellős közepette? Vagy egyszerűen csak bohóckodik!

Buli után megcéloztuk az ebédlőt. Megebédeltünk szépen, majd elindultunk haza, mert HURRRRRRÁ! Kezdődik a Téliszünet! És most aztán (majdnem) két hétig nincs iskola!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt és

Eredményekben, Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Kívánunk!