Kirándulás II. - Játszóterek

2005.06.14.

A második napon úgy döntöttünk, hogy elmegyünk fagyizni, s közben meglátogatjuk városunk "nagyon modern" játszótereit. Miután iskolánkkal szemben van a Guliver játszótér, először ott töltöttünk el egy órát. Minden játék nagyon jó ezen a játszótéren. Tanév közben is sokszor jövünk ide, csak sajnos elviselhetetlen a napsütés egy idő után. Szeretnénk a téren fákat látni, de sajnos hiába is ültetnek, mire azok a fák árnyékot vetnének...
...Szóval, ahogy mondani szokták, az unokáink majd látni fogják.

Csupán a játszótér melletti fákban reménykedhetünk délelőtt egy nagyon rövid ideig. De azután...

Guliver játszótér

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután jó sokáig aszalódtunk a napon, elindultunk fagyizni, abban reménykedve, hogy talán a lakótelepi Pinokkió játszótéren vannak fák, és lesz jó hűvös is. Mikor odaértünk azonban, csalódnunk kellett. Egyrészt még annyi árnyékot se láttunk, mint a Guliveren, másrészt abban sem voltunk biztosak, hogy 11 éves gyerekek használhatják e még a játékokat, amiket szemmel láthatóan kisebbre terveztek, mint a Gulivernél.

Pinokkió játszótér

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miután jól elfáradtunk abban, hogy a Nap minden erőnket elszívta, gondoltuk visszamegyünk az iskolába, és ott játszunk tovább. Ott legalább van két hatalmas nagy fa, és alatta most már van egy frankó körpad is, amit tudomásunk szerint az önkormányzattól kapott az iskola. Köszönjük szépen! Ez nagyon hasznos dolog, és mindenki nagyon örül neki!

Az udvaron a fiúk a holnapi meccsre gyakoroltak (mert kihívtak a "B"-sek minket focizni), míg a lányok a padon beszélgettek. Zelenka Dani most épp bírót játszik, mert tegnap a Strandon belerugott a lépcsőbe és lesérült a lábaújja.

Az iskola udvarán

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez itt a Zelenka Dani lesérült lába.

 

 

 

Ebéd