Farsang

2008. 02. 08.

Az idei farsangon ismét táncot mutattak be a lányok, amit teljesen egyedül találtak ki, mondjuk leginkább Tündi ötletei alapján, aki közben maximálisan kiélhette Aerobic - oktató ambícióit.
Fellépésünket nagyon komoly és írtó fontos előkészületek előzték meg. Dorina szögegyenesre vasalta a haját, mert az most úgy divatos, miközben különböző sminkkészletek és parfümök is előkerültek. Legvégül pedig mégegyszer végigpróbáltuk műsorunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tornateremben igen hosszasan kellett várni, mire sorrakerültünk, mivel az osztályok sorban haladtak. Ki kellett várnunk az 5. , a 6. és a 7. osztályokat is. Ricsike egész elfehéredett a nagy várakozás közepette, hiába vígasztalta a Zelus hosszasan.

 

 

 

És azután következett a táncunk. Ismét szuper volt. Néha amúgy elrontottuk, de akkor is mi táncoltunk a legjobban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izgatottan vártuk az eredményhírdetést, de mindhiába. A szokásos forgatókönyv szerint alakultak a dolgok. Megint nem sikerült a dobogón végezni. Új rekordot döntöttünk viszont! Valószínűleg mi vagyunk az iskola történelmének egyetlen olyan osztálya, aki minden évben felkészül a farsangra, de 4 év alatt soha semmit nem nyert a produkcióval. Mi lehet ennek az oka? Na sebaj! Timi néni szerint akkor is mi vagyunk a legügyesebbek, mert mi teljesen egyedül csináltuk a műsorunkat, nekünk nem kellett külső segítség!

 

 

Miután felocsudtunk csalódásunkból, átöltöztünk és felkészültünk az írtó nagy DISCÓ-ra.
Mondjuk volt, aki hazament.

 

 

 

 

 

...és aztán következett az fergeteges őrület.
DANCE!

 

 

 

 

 

Timi néni előre megmondta!

Két tánc közé tombolahúzást is beterveztek a szervező hetedikesek, így azért maradt még izgalom. Mivel hiába vártuk, hogy a mi tomboláinkat is kihúzzák, Timi néni nagy bűvészkedésbe kezdett. Csiribi - csiribá, hókusz - pókusz, úgyis mi fogjuk elhozni a tombola fődíjat! mert most már aztán elég legyen abból, hogy nem kaptunk ma tortát!

...és aztán láss csodát! Hatalmas örömmámorban úsznak a lányok, és obladi - oblada!

Bugyi Kata nyerte a tombola fődíjat!
és úgy döntött, hogy megossza az osztállyal nyereményét!
mert mi egy nagyon jó közösség vagyunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amikor pedig jól megettük a tortát, mentünk újra táncolni.
Kifulladásig!

 

Gyere Ricsike! Játszunk Angyalhajú lányt!

 

 

 

 

 

 

Majd pedig legvégül, hogy a buli teljes legyen, felkértük táncolni az igazgató nénit is, aki szivesen játszott velünk körjátékot, de azután Tibike karkörző mozdulatai menekülésre késztették őt is.

 

 

Király!