Farsang

2006.02.25.

Az idei Farsang is elérkezett. Nagy volt az izgalom, mint mindig. A lányok ezúttal is táncikálni fognak, akárcsak tavaly, és persze ehhez több kiló festéket kellett a kis arcukra kenni, mert hát ugye ők azt hiszik, hogy úgy még szebbek lesznek. Mert lányok...

A fiúk közül a Zelenka Dani és a Táborosi Ádám pingvin akart lenni, míg Berki Dávid bűnözőnek öltözött, de szerintem inkább kinézett ő kalóznak. A Daniék még óriási bűnöző kalóz bajuszt is rajzoltak neki, hogy még életszerűbb legyen.

 

 

 

 

 

Azután elkezdődött a mulatság. Izgatottan vártuk, hogy mikor kerülünk sorra. No nem kellett sokáig várni, mert Timi néni elintézte, hogy mindjárt a legelején túl legyünk a fellépésen, és véget érjen a nagy izgalom.

 

 

 

 

 

És azután következett a tánc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azután a fiúk is felvonultak, mint egyéni jelmezesek. És hipp-hopp, már kész is voltunk.

 

Miután mindenki végigcsinálta a maga műsorát, minden osztály kapott a FORNETTI cégtől egy doboz Fornetti sütit, és kaptunk léggömböket is. Vida Sanci, aki ma nézőközönségnek "öltözött", mindjárt kezébe is vette az ügyeket. Megszerezte az osztály Fornetti-jét, és osztogatni, kínálni kezdte. Akkor hihetetlen erővel támadtunk a dobozra. Olyan gyorsan tömtük magunkba, hogy Timi néni alig győzte fényképezni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No azért kellett mindezt lefényképezni, mert a Büfés-bácsi kérte, hogy a Fornetti cégnek is csináljunk fényképeket, ahogy eszik a gyerekek az ajándék sütit. Mert ez nekik állítólag jó reklám. Azt hiszem Daniella nyert. A Fornetti cég egyenesen leszerződtethetné "Reklámfigurának", hiszen két marékkal tömte, olyan éhes lett a nagy izgalomba.

 

 

 

 

 

ÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSS!

Ezután következett a DISCO! Ami ugyebár a mi osztályunknak nagyon bejön. Egész este táncoltunk. Hol együtt, hol párba, hol pedig (már megint???) az asztal tetején. Pető Gyöngyi, ezt ám elvileg nem volna szabad! Na, de kit érdekelnek ilyenkor a szabályok?

BULI VAN!