Üdvözöllek Szentesen!

Ezen a honlapon Szentesen készített fényképeket találsz. A képeket jókedvembe, hobbiból, mint amatőr fotós készítettem. Ez azért jó, mert így nem feltétlenül szükséges profi minőségű képeket gyártanom. :-)

A képeket két méretben láthatod: 320x240 az alap, és ha a képekre kattintasz, akkor megjelennek 640x480 -as méretben is. A képeket letöltheted, szabadon felhasználhatod, ha neked abból anyagi hasznod nem származik. Cserébe csupán annyit kérek, hogy esetleges felhasználáskor, a képek származási helyét, ne felejtsd el megemlíteni: www.szenteskep.hu Készítette: Timitanár.

Vannak amolyan kedvenc témáim. Előfordul, hogy ugyanazt többször is lefényképezem, és mert nem tudok közülük választani, így mindet feltöltöm. Válasszon ki-ki kedve szerint. Máskülönben szívesen veszek ötleteket arról, hogy mit fényképezzek még le. Ha van ötleted, írd meg nekem!

Szenteskirakó

A fényképek egy részéből online játszható kirakókat is készítettem. Minden kirakót négyféle felbontásban lehet játszani.

Mesekirakó

Közkívánatra, (mert gyerekek, diákok ezt kérték) nem csak szentesi képekkel lehet kirakózni, hanem mesefigurák, állatok és járművek képeiből is készítettem kirakókat. Nagyobbak kedvéért egyéb természeti képek is felhasználásra kerültek. Ezeket a képeket nem én készítettem, hanem az internetről töltöttem le valamennyit. Elsősorban a www.hatterkepek.hu oldalt használtam. Ezt az oldalt is folyamatosan bővítem, hogy mind több és jobb játékom legyen. Ha van ötleted arra, hogy milyen képekből készítsek még kirakókat, írd meg nekem!

Matek és Informatika

A 'matek' és az 'informatika' blokk oktatáshoz nyújt különböző segédanyagokat. Ezek a webanyagok korábban is részei voltak a szenteskep.hu weboldalnak, csupán a nyitó oldalról nem lehetett őket elérni.

Osztályom

Az 'Osztályom' blokk korábban egy külön weboldal volt. 2004 - 2008 -ig volt egy osztályom, a Deák Ferenc Általános Iskola egyik 'A' osztálya. Ötödikes korukban kezdtem egy weboldalon gyűjteni a róluk elkészített fényképeket, és egészen ballagásig minden fotót feltöltöttem rá 320 x 240 -es méretben. Ballagás után valamennyi diák megkapta ezeket a képeket nagy méretben is, illetve igéretet tettem nekik arra, hogy weboldalunk megmarad. 2012-től a szenteskep.hu oldal önálló részeként örzöm tovább.

Kellemes időtöltést, jó játékot kívánok mindenkinek!

Szeretettel: Timitanár

Vass Tímea
e-mail: szenteskep@freemail.hu